KW je že predstavilo adaptivno vzmetenje v Variant 1, Variant 2 in Variant 3 izvedbah za BMW serijo 2, sedaj pa tuning podjetje ponuja tudi adaptivno DDC vzmetenje za vse modele. Adaptivno podvozje je iz nerjavečega jekla in sovpada z originalno BMW elektroniko.

Voznik lahko izbira med udobnim ali športnim vzmetenjem preko “BMW Driving Experience Control”. KW vzmetenje omogoča tudi prilagodljivo znižanje vozila med 25 in 50 milimetri. Izboljšan ni samo položaj na cesti, temveč je izboljšana tudi vodljivost. Cena in vgradnja sta na voljo po povpraševanju.

Malo za osvežitev spomina, serijo 2 M235i poganja 3,0 litrski vrstni šestvaljnik s 326 konjskimi močmi in 450 Nm navora, do stotice potrebuje samo 4,8 sekunde, najvišjo omejeno hitrost pa ima na 250 km/h. Motor povezuje 8-stopenjski ZF avtomatski menjalnik. Poraba je razmeroma nizka in se giblje okoli 7,6 l/100 km v kombinirani vožnji.

Ni nobenega dvoma, da je M235i z KW DDC plug&play vzmetenjem ultimativna dirkalna igračka, ki je primerna tudi za vsakdanjo vožnjo.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code