Ljubitelji hitrosti in adrenalina zmeraj najdejo pot do izboljšav že tako brutalnih jeklenih konjičkov. Tudi tokrat nas lastnik E90 M3 ni razočaral, saj je svojo ultra-športno limuzino prepustil spretnim rokam podjetja MR Car Design.

Nadgradnja zmogljivosti je po zaslugi MR Car Design optimizirana na 450 konjskih moči in 430 Nm navora, kar posledično doprinese k višji končni hitrosti, ki znaša krepko nad 300 km/h. Seveda brez slovenskega proizvajalca izpušnih sistemov ne gre nikjer: tudi E90 M3 je prejel Evolution Akrapovič izpušni sistem, ki seveda še dodatno pripomore k izboljšanju zmogljivosti in zmanjšanju teže.

e90-m3-rm-design (4)

19-palčna črna platišča so oblečena v Michelin Pilot Sport Cup pnevmatike dimenzij 245/35 spredaj in 265/35 zadaj, v njih se skrivajo rumene Stoptech zavorne čeljusti z 380×35 milimetrskimi diski, KW Clubsport 2 prilagodljivo vzmetenje skupaj s H&R stabilizatorji pa poskrbi za znižanje in večjo togost. Tako kot se spodobi za vsako drastično transformacijo, je nekaj modifikacij prejela tudi notranjost. Wiechers varnostna kletka in črni Schroth Profi III_FE varnostni pasovi dokazujejo, da to ni le lepotna predelava. V spodnji galeriji si oglejte unikaten izgled, z M barvami obdanega, BMW M3.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code