Sodelovanje v najnovejšem filmu Misija Nemogoče je bilo nedavno tudi uradno potrjeno iz strani BMW. Takrat so se na spletu pojavili kratki odseki filma, v katerih glavno vlogo igrajo bavarska vozila.

Snemanje prizorov, v katerih je v glavni vlogi bavarski M3 je potekalo že oktobra lansko leto. Takrat je bilo med snemanjem uničenih kar nekaj (navidez pravih) srebrnih F80 M3 vozil. BMW ima očitno namen iztisniti vsak kanček promocije iz sodelovanja z najnovejšim filmom Mission Impossible. BMW F80 M3 je v filmu še v družbi X5 eDrive in S 1000 RR.

rogue-nation-m3-2

O snemalnih podvigih ekipe te zelo popularne serije filmov smo že pisaliMission Impossible – Rogue Nation je uradno ime petega filma, glavno vlogo igra Tom Cruise, BMW pa jim je spet na voljo za dobavo prevoznih sredstev, ki jih vidite v vseh velikih kaskaderskih prizorih (morda se spomnite tudi odmevne vloge i8 koncepta v filmu Ghost Protocol). Premiero bo film doživel 31. julija 2015, z akcijskimi drifti, visoko hitrostnimi lovi in fantastičnimi scenami pa v filmu svojo dozo dobimo tudi ljubitelji avtomobilizma. Od premiere nas torej ločijo še slabi trije meseci, do takrat pa si lahko v spodnjem posnetku ogledate odsteke, ki vključujejo Silverstone M3.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code