Izbira pri BMW Abu Dhabi je tokrat Tanzanite Blue F80 M3 z AC Schnitzer karbonskim aerodinamičnim dodatkom, ki se od originalnega M Performance dela občutno razlikuje.

Je sprememba vredna slave ali je tanzanitni dragulj z nepotrebnimi dodatki izgubil svoj sijaj?
BMW Abu Dhabi hitro leze navzgor po lestvici popularnosti med BMW saloni. Njihovi avtomobili so vedno predstavljeni le v najmočnejših različicah z unikatnimi premazi in folijami, ki zelo hitro zbudijo pozornost marsikaterega potencialnega kupca in tudi njihov najnovejši projekt: M3 limuzina tukaj ni nobena izjema. Tanzanite Blue Individual končni premaz, kup M Performance delov z Akrapovičevim izpušnim sistemom pa so le delček transformacije.

bmw-abu-dhabi-m3-tanzanite (10)

Karbonski spojler je M3 prejel od podjetja AC Schnitzer, ki pa kljub funkcionalnosti po našem mnenju vozilu ne ustreza najbolje. Veliko bolj pristoji njegovemu bratu M4 Coupe, ki smo si ga v živo lahko ogledali na ženevskem avtomobilskem salonu 2015.

bmw-abu-dhabi-m3-tanzanite (12)

V notranjosti najdemo mnogo karbonskih delov, ki so kombinirani s Sakhir Orange usnjenim oblazinjenjem. Aluminijaste pedalke in M Performance volanski obroč pa opominjata na dejstvo, da je M3 limuzina ustvarjena za dirkanje.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code