Edinstven BMW M5, oblečen v enkratne barve in opremljen z Akrapovič Evolution Line izpušnim sistemom iz titana se je udeležil goldRush Rally-ja 2014, ki je potekal od 31. maja do 7. junija.

Zadnji dan maja je naznanil začetek šeste izvedbe ekskluzivne goldRush Rally pustolovščine, ki je lastnike superšportnikov v osmih dneh popeljala od jugozahoda ZDA do vzhodne obale. Unikaten Akrapovič BMW M5 je s svojim zvokom in izstopajočim izgledom na poti čez Las Vegas, Park City, Denver, Chicago, Cleveland, Washington DC in New york pritegnil veliko pozornosti. Akrapovič je pri Rallyu sodeloval tudi kot eden izmed sponzorjev.

Route

Vozilo se ponaša z že omenjenim zelo dragim izpušnim sistemom, ovito z unikatno prevleko, ki izstopa tudi med vsemi ostalimi noro obarvanimi avtomobili, ki so prišli na letošnji dogodek. Akrapovič BMW M5 je tudi dobil novo obutev; HRE platišča, za ujemanje splošnega izgleda pa so modificirane tudi luči.

Evolution izpušni sistem je izdelan popolnoma iz titana, kar pomeni samo delček teže originalnega izpušnega sistema: njegova teža je nekaj več kot deset kilogramov. Tudi oblikovanje je izboljšano; sedaj ima motor boljši dovod kisika in posledično deset konjskih moči več.  Največja prednost tega sistema pa je seveda še zmeraj zvok, ki ga proizvede.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code