Velikokrat se ob nakupu novega vozila pojavi problem, kakšno barvo izbrati. Osnovna barvna paleta je ponavadi precej dolgočasna, barve so resne, večinoma niso izstopajoče. Seveda pri nakupu nikoli ne bomo zgrešili, če se odločimo za belo ali črno, vendar...

…je včasih priročno na izbiro imeti kaj bolj živahnega od klasičnih sivih in modrih odtenkov. BMW se tega zaveda,  za ta namen je na voljo Individual program, ki omogoča izbiro unikatne barve karoserije in notranjosti. Problem nastane pri ceni, Individual barve so zelo drage, zakaj se torej ne bi raje odločili za folijo? Folije so brez dvoma cenovno bolj ugodne in tudi odtenkov je neomejeno. Včasih pa je najboljše ostati pri osnovah, kot to prikazuje Frozen Black M6 Gran Coupe na spodnjih fotografijah, in včasih je najboljša izbira najbolj enostavna.

Lastnik je vozilo na EAS pripeljal zaradi namestitve Arkym AeroSport paketa, ki ga sestavljajo prednji podaljšek odbijača, difuzor, stranski pragovi in spojler, vsi pa so seveda narejeni iz karbonskih vlaken. Ima tudi zamenjan standardni izpušni sistem s titanskim Akrapovičevim, od KW pa je dobil Variant 3 prilagodljivo vzmetenje. Za zaključen izgled črnega lepotca so poskrbela nova BBS FI 20-palčna platiča, celotna prenova M6 pa deluje zelo minimalistično, ampak včasih manj dejansko je več. Kaj menite vi?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code