Barvni odtenek Individual programa je kot čarovnija... ob močnem soncu je globoko moder, zvečer pa postane skoraj črn. Njegov lastnik je uporabnik Bimmepost forumov, z nami pa je delil tudi informacije o predelavah na svojem izjemnem M4 Coupeju.

Najbolj opazna unikatna podrobnost sta nedvomno barva karoserije in Silverstone barva notranjosti, vendar se tukaj individualizacija šele prične. Odlično izbiro barve krasi še cela artilerija M Performance dodatkov od karbonskih pokrovov stranskih ogledal, spojlerja, podaljška sprednjega odbijača, LED volanskega obroča, in še in še.

tanzanite-blue-m4 (7)

Vozilo je znižano s pomočjo KW H.A.S. paketa, nova obutev pa nosi naziv BC RS41 19-palčnih platišč. Med najnovejšimi spremembami se je lastnih odločil predvsem za izboljšanje zvoka in zmogljivosti. Tako je M4 prejel Awronov prikazovalni zaslonček, Burger Tuning JB4 za povečanje zmogljivosti, K&N filtre, Vorsteinerjev CF GTS difuzor in AWE izpušni sistem z “diamond black” 90 milimetrskimi nastavki. Izjemno umetnino, v katero je bilo vloženega veliko denarja in dela si oglejte v spodnji galeriji.

Vir: Bimmerpost.comFotograf: Kawannycato Photography

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code