Hoffy Automobiles so naznanili zagon novega projekta, ki bo na dušo pihnil predvsem ljubiteljem bavarske M konjenice. 2016 Mamba GT3 Street Concept je namreč za osnovo šasije in pogonskega sklopa vzel BMW F82 M4.

Casborn Styling Studio navaja, da je združevanje oblikovanja in funkcionalnosti ključ, ki se je iz začetne skice prenesel skozi vse faze razvoja prav do zaključka prvega prototipnega vozila, ki naj bi ga zasebni zbiralec zakupil že pred 3D razvojno fazo.

mamba-gt3-street-concept (9)

Mamba GT3 uporablja unikatne izboljšave motorja in inženiringa, ki lahko prinesejo večjo končno zmogljivost – sposobnost nenormalni visokih vrtljajev in natančnih voznih lastnosti. Inženiring paket doda izjemno moč in vzdržljivost – kar 720 konjskih moči in navor, ki je od standardnega M4 Coupeja povečan za deset odstotkov. Preobražen M4 tako do stotice potrebuje pičle 3,1 sekunde, njegova najvišja hitrost pa znaša nad 338 km/h. Agresiven izgled s pomočjo ostrih linij in razširjenih blatnikov bo po žilah marsikomu pognala kri, notranjost s športnimi sedeži, volanom, menjalnikom, ter lepotnimi dodatki za individualizacijo pa mu doda tudi pravo kvaliteto in nedvomen užitek v vožnji.

mamba-gt3-street-concept (6)

Mamba GT3 bo svoj program pričela izvajati in omogočala prodajo po koncu januarja 2016.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code