Povsem spremenjen izgled, dovršen pogonski sklop in zapeljivo ime; to je Mamba GT3 Street, osnovan na BMW M4!

Pred nekaj leti smo vam prvič pokazali konceptno izvedenko istoimenskega Mamba GT3 Street. Danes pa vam predstavljamo pravo stvar, napadalno črno mambo, ki postreže s strogim, napadalnim izgledom, ki bo marsikoga prav zares prestrašil. Za dejansko izdelavo prave Mambe je zaslužno podjetje Hoffy Automobile.

Vozilo je osnovano na BMW M4 in uporablja večino njegovih delov. Nekaj delov vozila je bilo zamenjanih za povsem nove, ali pa so bili le obsežno predelani. Po besedah predelovalca ima M4 nameščene dele vozil DTM in GTE, slednji pa so izdelani iz z ogljikovimi vlakni ojačane plastike (CFRP). Poleg razširjenih blatnikov, novega sprednjega in zadnjega odbijača ima vozilo tudi nove stranske pragove, difuzor in ogromen spojler na zadku.

Opazimo lahko še nove dnevne LED luči, dirkaške luči, OLED svetila na zadku, karbonsko ohišje za stranska ogledala in 21-palčna platišča obuta v pnevmatike Pirelli P Zero Nero. Prijetna sprememba pa je bila opravljena tudi v notranjosti vozila, kjer je v veliki meri uporabljena alkantara; vključno s športnimi sedeži in volanskim obročem. Mamba ima tudi naslon za roko v stilu M4 GTS ter dovršen zvočniški sistem. Po naročilu vam podjetje doda tudi varnostno kletko, ki skrbi za večjo varnost na dirkališčih.

Originalen 3,0-litrski vrstni šestvaljni TwinPower Turbo agregat iz M4 je bil nadgrajen in po novem razvije 750 konjskih moči! To je kar 300 KM več kot jih razvije serijsko, zato je bilo potrebno nadgraditi tudi zavorni sistem, ki poskrbi, da se avtomobil tudi primerno ustavi.
Močno predelan M4 Coupe ima agregatu prilagojen dvosklopčni menjalnik, Eisenmann GT Pro Race izpušni sistem in še bolj izpopolnjeno vzmetenje. Bi ga imeli v garaži?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code