BMW M2 je avtomobil, ki je presegel pričakovanja vseh ljubiteljev hitrih M vozil. Imenovan je bil celo za najboljši M avtomobil vseh časov, kar ponuja že "skromnih" 370 konjskih moči. Kaj pa premore Manhartova predelava a kar 630 KM?

Nemški predelovalec Manhart ve, da so na svetu različne vrste ljudi. Nekateri se bodo zadovoljili s 100 konjskimi močmi, drugi bodo posegli po preko 300 KM, spet tretji si želijo več moči, boljše pospeške, brutalen izgled in srhljiv zvok. Prav s tem namenom so najmanjši M avtomobil s 3,0-litrskim vrstnim šestvaljnikom nekoliko priredili in iz njega uspeli privabiti kar 630 konjskih moči in 750 Nm navora!

manhart-mh2-bmw-m2 (25)

Impresivne številke so dosežene zaradi nadgradnje turbo puhal in hladilnega sistema, motor je na novo mapiran, dodan pa je tudi športni izpušni sistem. Nemški predelovalec je vozilo opremil z močnejšim zavornim sistemom ter KW vzmetenjem. Znižan avtomobil vključno s karbonskim sprednjim podaljškom spojlerja, karbonskim pokrovom motorja, stranskimi pragovi in zadnjim spojlerjem izgleda še bolj vizualno privlačen.

Standardna platišča so bila zamenjana za 19-palčna Manhart Concave One platišča, ki so obdana z Michelin Cup 2 pnevmatikami velikosti 255/35 spredaj in 285/30 zadaj. Notranjost lepo sovpada z zunanjostjo in je zato odeto v alkantaro z zlatimi šivi in Recaro sedeži. Takšen izjemen primerek tako trenutno velja za enega najmočnejših BMW M2 vozil na svetu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code