Essen Motor Show 2014 se približuje s svetlobno hitrostjo, Manhart Performance pa ima za nas kar nekaj presenečenj.

Zadnja novost, ki so jo predstavili je nadgradnja že obstoječega Manhart MH2 400 Clubsport, ki bo z novim Widebody paketom in 420 konjskimi močmi svetovno premiero doživel ravno v Essnu. Poleg MH2 400 WB pa lahko pričakujemo tudi Manhart MH4 550, ki je osnovan na novem BMW M4, ter zvezdo dogodka, Manhart i8 o katerem smo tudi že pisali, članek si lahko ogledate TUKAJ.

MH2 400 Widebody bo dobil razširjene blatnike, nekaj značilnih zračnih rež, ostalo pa si bo delil skupaj z Clubsport verzijo. MH4 550 tudi ni ostal nespremenjen, dobil je namreč največji Performance paket, ki ga ima Manhart trenutno na voljo za S55 enoto, s katerim proizvede 550 konjskih moči in več kot 820 Nm navora. Največ pozornosti pa bo verjetno namenjeno Manhart i8 električnemu športniku, ki ima predvsem zelo izrazite spremembe karoserije in izstopajoča 21-palčna Manhart platišča, tudi barvne kombinacije in znižanje podvozja prispevajo k zares agresivnemu izgledu že tako unikatnega vozila.

Mi že nestrpno pričakujemo avtomobilski sejem v Essnu, če se boste tja slučajno odpravili, vas Manhartove mojstrovine pričakujejo v hali 10, razstavni prostor št. 106.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code