Pa smo ga le dočakali! Na Nemškem avtomobilskem salonu Essen Motor Show 2014, ki je že v polnem teku, je na ogled postavljen tudi Manhartov najbolj zaželjen in...

…pričakovan izdelek: Manhart i8. Seveda v Essnu ne manjka tudi drugih premier vozil, kot je naprimer AC Schnitzerjev M4, ne manjka tudi Hamannov M4, tudi BMW predstavi M Performance dele za F82 M4 in X4.

Po poročanju medijev je MHi8, kako so ga pri podjetju imenovali, v centru pozornosti. To pa ni nič čudnega, saj smo do sedaj od predelav električnega športnika videli le računalniške upodobitve. Spremenjena pa je le zunanjost, pod pokrovom so pustili vse nedotaknjeno. To pomeni da BMW i8 še zmeraj proizvede 362 konjskih moči in 570 Nm navora. Glede oblikovanja zunanjosti pa bi lahko omenili kar nekaj dodatkov. BMW i modre črte so zamenjane z Manhartovo klasično zlato barvo, platišča so zamenjana s Concave ONE modelom 21-palčnih platišč, oblečena pa so v Continental Sport pnevmatike. Res je, da zmogljivosti niso spreminjali… ŠE! Sedaj pa je uradno potrjeno, da Manhart načrtuje tuning paket za 1,5-litrski trivaljnik, ki predstavlja polovico pogona v BMW i8. V spodnji galeriji si oglejte prve fotografije MHi8 iz včerajšne premiere na Essen Motor Show 2014.

 

 

Vir: Autoevolution

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code