BMW X6 M je po mnenju mnogih eden najboljših športnih terencev na trgu. Z agresivnim izgledom ter masivno količino moči se lahko kosa celo z manjšimi in bolj agilnimi športniki.

Ko pa v vozilo takšnih razsežnosti poseže še predelovalec kot je Manhart Performance, pa pridejo stvari na povsem novo raven. Avtomobil doseže nove razsežnosti in zmogljivosti, tako pri sami izhodni moči kot pri dizajnu.

Ko že govorimo o moči, kot že nakazuje samo ime vozila BMW MHX6 800, X6 M izpod rok podjetja Manhart razvije kar preko 800 konjskih moči, natančneje 823 konjskih moči in 1100 Nm navora! Za vse omenjeno poskrbi 4,4-litrski TwinPower Turbo V8 pod pokrovom motorja. Pri takih osupljivih številkah se bo marsikdo vprašal kako menjalnik sploh zdrži prenos takšnih brutalnih sil. Pa vendar avtomobil deluje kot mora, moč pa se prenaša na vsa štiri kolesa, kar zagotovo doprinese k fenomenalnim pospeškom.

Vizualno je opazna sprememba na pokrovu motorja, kjer je velika zračna odprtina, na sprednjem odbijaču je nameščen podaljšek sprednjega spojlerja, čez celotno vozilo je Manhart rumena dirkaška nalepka, na zadku je nov spojler, na celotnem vozilu pa lahko opazimo zlate poudarke. Zadnji odbijač objema nov zadnji difuzor, ki dela družbo štirim izpušnim zaključkom izpušnega sistema Manhart. Poleg izpušnega sistema so produkt podjetja tudi ogromna platišča.

V potniški kabini logotip BMW nadomešča rumena oznaka Manhart, na sredini armaturne plošče pa najdemo tudi informacijski zaslon, ki prikazuje vse med dirkanjem pomembne podatke.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code