Manhart Performance je razkril prve podrobnosti o prihajajočem tuning in styling programu za nedavno predstavljenega najnovejšega člana M družine, BMW M5.

Kodno imenovan MH5 800 Concept, digitalna skica oziroma ”render” nakazuje na to, da bo opremljen z ledvičkami v črni barvi, ventiliranim pokorovom motorja in poprodajnimi aluminijastimi platišči v črni barvi. Na sprednjem koncu opazimo tudi podaljšek odbijača in pokrovi ogledal iz ogljikovih vlaken. Dodatke na karoseriji zaključuje ”spojler” na prtljažnih vratih, poudarki v rumeni barvi in Manhart Performance oznako na pokrovu motorja.

Podjetje sicer ni razkrilo podatkov o predelavi motorja, a iz oznake modela predvidevamo, da bo 4,4-litrski V8 bencinski motor M TwinPower Turbo tehnologije optimiziran tako, da bo razvil 588 kilovatov oziroma neverjetnih 800 ”konjev”. To je približno 200 ”konjev” oziroma 147 kilovatov več kot pri serijskem. Že serijski BMW M5 do stotice pospeši v 3,4 sekunde, kar je hitreje od marsikaterega superšportnika, le predstavljate si lahko, kako hiter je potem ta.

BMWBLOG-Manhart-BMW-M5

Zaenkrat še ni znano, kdaj bo omenjen model tudi na voljo, a BMW M5 bo svojo prodajno pot začel spomladi naslednje leto, cene se bodo na nemškem trgu začele pri 117,900 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code