Pri tuningu BMW vozil imate na voljo dve skupini poprodajnih podjetij, ki bodo ustegla vašim željam. Ali izberete znane, zanesljive in relativno drage kot so AC Schnitzer, Hamann ali Hartge, ali pa se odločite za nekaj bolj eksotičnega, nepoznanega.

Mnogokrat pišemo o različnih znanih tunerjih, kar pa zares izstopa na cesti so kvalitetno izdelane predelave neznanih ekip, kot je naprimer nemško podjetje KK Automobile, ki je predelalo E92 M3 GTR. Športna različica V8 M3 je oblečena v aerodinamične komponente: od sprednjega odbijača, stranskih pragov in zadnjih razširjenih blatnikov.

Pokrov motorja je prejel nekaj zračnih rež, za katere morda mislite, da so le lepotni dodatek. Pa ni ravno tako, KK Automobile na svoji spletni strani obrazložijo, da ima vse svoj pomen. Ponujajo namreč tudi posodobitev S65 atmosferskega motorja, ki mu zmogljivost poveča na 529 konjskih moči in 505 Nm navora. Sekundarni paket lahko stvari še izboljša, do 570 KM in 525 Nm s povečanjem delovne prostornine motorja.

Ekipa KK Automobile je specializirana za dirkalna vozila, seveda pa vam po vaših željah lahko izdelajo tudi nekaj, kar lahko uporabljate vsak dan, za primerno vsoto denarja seveda. Ponujajo namreč nešteto različnih delov od zavornih sistemov, varnostnih kletk in platišč.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code