Letošnja BMW M nagrada je bila podeljena španskemu borcu, ki je ponovno najhiteje kvalificiran tekmovalec MotoGP sezone. BMW M oddelek nagrado podeljuje že od leta 2003, vsako leto pa je dodeljen kakšen prav poseben avtomobil BMW M palete.

Letošnje leto je zmagovalec prejel BMW M6 Cabrio v Individual končnem premazu “Frozen Blue Metallic” z 20-palčnimi litimi M platišči double-spoke 343 M, v notranjosti pa navdušuje BMW Individual polno Merino usnjeno oblazinjenje v barvi “Opal white“. Za pridih luksuza so v notranjosti vstavljeni še Piano Black vložki in veliko M Performance dodatkov.

marquez-m6 (4)

Marquez je BMW M Award prejel tretjič, kar ga je sedaj po zmagah uvrstilo vzporedno z Valentinom Rossijem in Casey Stonerjem. Španec je tudi prvi voznik, ki je prejel BMW M nagrado 3-krat zapored v letu 2013, 2014 in sedaj 2015. Dogodek prevzema je potekal preteklo soboto na zadnjem krogu MotoGP v Valencii, Španiji. BMW M6 kabriolet pa je Marquezu predal Carmelo Ezpeleta, izvršni direktor Dorna Sports in Frank van Meel, predsednik BMW M oddelka.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code