Letos se je v njegovo garažo zapeljal BMW M3 CS. Pred tem pa je osojil že M6 Coupe in Convertible, M4 Coupe, M2 in M4 CS!

Le predstavljajte si, kako bi se počutili, če bi zadeli glavno nagrado iz BMW M ponudbe. Zagotovo bi bili presrečni, ampak potem si lahkole zamislite, kako zelo vesel je šele Marc Marquez, ki lahko to navdušenje opiše kar šestkrat. Tako je, že šesto leto zapored se lahko pohvali z osvojitvijo BMW M nagrade! Marc Marquez je španski prvak kraljevega razreda motociklizma, saj naslov prvaka (in glavno nagrado) slavi že šestič zapovrstjo (leta 2015 je bil sicer tretji). Leta 2013 je tako osvojil M6 Coupe, leta 2014 M4 Coupe, leta 2015 M6 Convertible, leta 2016 M2, leta 2017 M4 CS, letos pa je v njegovo garažo zapeljal M3 CS.

Marquez vse od leta 2013 ponosno tekmuje za proizvajalca Honda. Dvomimo, da ima Motorrad oddelek kaj proti temu, saj ne tekmujejo v MotoGP dirkah, le v Superbike World Championship in dogodkih kot sta Isle of Man TT ter Dakar Rally. Sicer pa BMW M oddelek kot ”official car” priskrbi varnostna vozila in druga podporna vozila. Ne smemo pa seveda pozabiti na BMW M in druge nagrade, ki jih BMW ponosno prispeva. Marquezu vsekakor čestitamo in mu želimo veliko užitka v vožnji z novim lepotcem.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code