Ta BMW F10 M5 prihaja v mat črnem odtenku, z mat črnimi Vorsteiner platišči, elegantnimi črnimi vizualnimi dodatki, naknadno pa je tudi spuščen in opremljen z dirkaškimi pnevmatikami.

Ta primerek prikazuje kako lahko BMW F10 M5 ohranja svoj prvinski in eleganten videz z nekoliko bolj agresivnimi potezami, ki prikazujejo drzno naravo črnega atleta. Črnega M5 je za dirkališče pripravljal European Auto Source. Ameriški predelovalec je dobro znan po visokozmogljivih predelavah. Njihovo znanje in dolgoletne izkušnje poskrbijo, da vsaka stranka prejme  odličen končni izdelek. Tudi s tem primerkom ni nič drugače. Osnovan je na običajnem BMW M5. Po končani predelavi pa gre za pravo dirkaško pošast, ki izgleda izredno podobna originalu, hkrati pa poudarja agresivnost na vsakem možnem predelu vozila. Že tako odlična športna limuzina je tako postala še boljša.

Predelovalno podjetje je najprej poskrbela za kozmetične popravke. Spredaj so v črno barvo odete ledvičke, stranske reže, nadeti pa so tudi iND odsevniki. Črnina se tako zlije s črnino v popoln avtomobil. Za razliko od mnogih primerkov se ta M5 lahko pohvali s pravim Individual barvnim črnim odtenkom in ni zgolj odet v črno folijo. 5000 ameriških dolarjev pač resnično poskrbi za edinstven izgled.

A Matte Black BMW F10 M5 Gets Vorsteiner Wheels & Aero

Nazadnje je M5 obul platišča Vorsteiner V-FF 105. Slednja so lahka, močna in čudovita. So velikosti 20×9,5 spredaj in 20×10,5 zadaj. Z mat črnim odtenkom se odlično podajo k črni zunanjosti avtomobila in ga zaokrožijo v perfektno celoto. Vozilo je bilo tudi znižano. Na platišča so bile nameščene dirkaške pnevmatike Toyo Proxes R888, ki zagotavljajo odličen oprijem in optimalen prenos moči na cestišče. Petičneža si oglejte v galeriji.

Vir: European Auto Source

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code