Danes vam ekskluzivno predstavljamo utrinke iz snemanja promocijskega videospota za Mateja Marijanoviča, lastnika zverinskega BMW M3 s kar 780 konjskimi močmi!

V preteklem mesecu se je v Sloveniji, natančneje na popularnem dirkališču Gaj mudil nekaterim že poznan BMW M3. Verjetno ste ga opazili na viralnih video posnetkih objavljenih na družbenih omrežjih. Ta M3 je v lasti Mateja Marijanoviča in gre v osnovi za BMW M3 F80 s stage 3 predelavo švicarskega podjetja RRahmani Performance.
Zaradi vseh teh predelav ta primerek M3 razvije zavidljivih 780 konjskih moči. Motorne predelave zajemajo večje turbine, optimizirano elektroniko, zmogljivejše šobe, svečke in izboljšan samodejni DKG menjalnik z GTS programsko opremo. Odpravil je tudi vse večje hibe tega modela. Poleg predelav pod pokrovom se skriva še nekaj predelav kot je znižano podvozje z nastavljim KW Clubsport 3 vzmetenjem, varnostna kletka, predelana fly-off hidravlična ročna zavora, Recaro Pole Position sedeža z oblazinjenjem iz Alkantare, športni OMP Racing volanski obroč, izboljšani varnostni pasovi proizvajalca SCHROTHkarbonski dodatki za sprednjem in zadnjem odbijaču zavoljo nižje mase vozila in večje trdnosti, celoten paket pa zaključijo tro-delna atraktivna aluminijasta platišča SLC proizvajalca Rotiform, spredaj dimenzije 9,5 x 19, zadaj pa kar 11,5 x 19. Opazimo tudi karbonski difuzor in sprednji podaljšek odbijača ter sprednje žaromete s črnim ozadjem. Za nepozabno zvočno kuliso skrbi 100 celični športni katalizator, downpipe cevi in M Performance izpušni sistem. S slovensko produkcijsko ekipo Blacklime Digital Media so v Cerkljah ob Krki na dirkališču Gaj snemali nov promocijski videospot za Mateja.

Promocijski videospot je svojo premiero doživel že v nedeljo, ob tej priložnosti pa vam naša ekipa ekskluzivno razkriva nekatere utrinke iz snemanja. Videoposnetek si lahko ogledate spodaj. Menimo, da je slovenski produkcijski ekipi Black Lime Digital Media uspel več kot le odličen izdelek. V njem seveda ne manjka glasnega rohnjenja vrstnega šestvaljnega bencinskega motorja in pa cvilečih pnevmatik, ki se le stežka borijo za oprijem na asfaltu.

Fotograf: Blaž Tomažin - Sami Rahim - Toni Konrad

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code