No, pa imamo za spremembno tudi predelavo MINIja.

Takoj po začetku prodaje nove generacije MINI F56 je Maxi-Tuner iz Gau-Algesheima (Nemčija) predstavil svoj tuning paket.

Čeprav trenutni F56 najmočnejši model MINI Cooper S z 192 konjskim močnim turbo motorjem ni ravno podpovprečnen, so se predelovalci iz Gau-Algesheima lotili vozila in ga postavili na višji nivo s svojo elektronsko kontrolno enoto. Chip-tuning enota je porjena pri TÜV, in z njeno pomočjo 2,0 litrski štirivalnik dobi dodatnih 28 konjskih moči, tudi navor je izboljšan na 340 Nm. S takšno nadgradnjo MINI Cooper preseže magično številko hitrosti: 250 kilometrov na uro.

Izboljšan je tudi zvok motorja s posebno izdelanim Maxi-Tuner izpušnim sistemom iz nerjavečega jekla. Originalni izpušni sistem je na voljo tudi samo z zaključki cevi, za katere ne potrebujemo posebnih dovoljenj. Na novega MINIja so bila dana nova 18-palčna Schmidt Shift, oblečena pa so v Goodyear pnevmatike dimenzij 215/35R18. Znižano vzmetenje H&R Maxi-Tuner MINIju doda vpadajoč izgled in izboljša vozne lastnosti, ki so sedaj popolne za vožnjo po zavitih podeželskih cestah.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code