Čeprav se nam včasih zdi, da smo za volanom takšnega mogočneža neuničljivi, situacija v realnosti ni takšna. Novi M4 Coupe je vse prej kot nedolžna igračka, s katero lahko počnemo karkoli... to dokazujejo tudi spodnje fotografije.

Od premiere in prvih M4 na javnih cestah smo bili prisotni že kar nekaj nesrečam, verjetno pa še nobena ni bila tako kritična kot ravno tale. Po navedbah vira naj bi se nesreča zgodila na nemški gozdni poti, kjer je 38-letni voznik, državljan ZDA izgubil kontrolo nad vozilom in zapeljal iz cestišča 50 metrov globoko v gozd. Vzrok nesreče je seveda neprilagojena hitrost. Oba udeleženca pa sta k sreči preživela, vendar sta bila zaradi poškodb prepeljana v tamkajšno bolnišnico.

nesreca-v-nemciji-m4 (3)

Včasih pozabimo, da je M4 prava pošast, zato je priporočljivo, da se za volan vsedemo z dobro mero spoštovanja do vozila. Z aktiviranim DSC-jem in ostalimi varnostnimi funkcijami je M4 lažje krotljiv in primeren tudi za vsakdanjo vožnjo, na žalost pa so neizkušeni vozniki s preveč poguma in premalo pameti glavni vzrok takšnih nesreč.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code