Koliko bi bili pripravljeni plačati za popoln primerek tretje generacijo BMW E46 M3 Cabrio s samo 47 tisoč prevoženimi kilometri?

Kot večina visokozmogljivih modelov, je tudi BMW M3 ponavadi bolj zaželjen s trdo streho in ročnim menjalnikom, vendar lahko tak avtomobil v Cabrio različici in z avtomatskim menjalnikom, pride na listo želja tudi drugačnih ljudi, ki si ne želijo zgolj le najbolj športne izkušnje, ampak bi v avtomobilu radi uživali v poletnem soncu in ojačani simfoniji vrstnega šestvaljnika.

Vzemite naprimer ta primerek E46 M3 Cabrio s šest stopenjskim avtomatskim menjalnikom, ki je na strani Hexagon classics naprodaj za 25 tisoč funtov ali dobrih 28 tisoč evrov. Za tak denar lahko dobite že novejšo generacijo M3 s kodno oznako E92, ki ni le dosti novejši, temveč ima pod pokrovom motorja tudi 4.0 litrski V8 motor z 75 konjskimi močmi več od vrstnega šestvaljnika v E46 M3, kar pravim bencinskim navdušencem sploh ne predstavlja težke odločitve.

Vendar kot sem že omenil, ne želijo vsi le najhitrejšega avtomobila in najbolj športne izkušnje. Nekateri hočejo enostavno uživati v panoramskih vožnjah, z veliko zalogo moči in simfonijo iz izpušnih cevi. Ravno tukaj pride v poštev ta popolni primerek 14 let starega M3, v Carbon Metallic barvi z 18 palčnimi platišči in Imola Red usnjem v notranjosti, ki je praktično brez sledi uporabe. Kako tudi ne, saj ima avtomobil prevoženih le 46.832 kilometrov(29.100 milj), do sedaj pa sta si ga lastila le dva lastnika. Poleg dobite tudi popolno BMW zgodovino servisiranja in celo 12 mesečno garancijo. Bi bili pripravljeni zanj plačati toliko? Navsezadnje ima tudi potencial dobre naložbe, saj so se cene dobrim primerkom E46 M3 že začele dvigovati. Za nas je problem le, ker ima volan na napačni strani, drugače bi bil zagotovo vreden razmisleka.

BMWBLOG-e46-M3-cabrio (10)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code