Bavsound, ameriško podjetje, ki se ukvarja z poprodajno vgradnjo zvočnih sistemov se je za svoje novo promocijsko vozilo odločilo za: F80 M3 seveda! Odlična izbira, h kateri prispeva še Individual barva karoserije.

Tudi sama sem ena tistih ljudi, ki bi ob nakupu dražjega vozila temeljito premislila svoje odločitve. In verjetno bi se med njimi znašla tudi investicija v nekoliko dražjo, a bolj unikatno barvo vozila. Podjetje, ki izvira iz ameriške Atlante je nad Bavarci navdušeno že od leta 1998, ko so se prve nagradnje ozvočenja izvajale na Titanium Silver M3 Coupeju, sedaj pa je čas za novo nemško pošast.

Rjavi odtenki so že od nekdaj nekaj zelo posebnega… sprva nekoliko nora ideja pa se lahko spremeni v odlično odločitev. BMW je že s Pyrite Brown dokazal, kako je eleganca lahko upodobljena z bolj eksotičnim odtenkom. Občutno manj znana Messing Metallic, kombinirana z Nutmeg Brown usnjenim oblazinjenjem v notranjosti je precej drzna izbira, ki pa se je, po spodnjih fotografijah sodeč, izkazala za izvrstno. Dinamična barva s sivimi in modrimi podtoni in kančkom zlatega sijaja pod sončno svetlobo je seveda najbolje predstavljena v živo, mi pa se bomo zaenkrat zadovoljili le s spodnjimi fotografijami.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code