Pred odhodom iz tovarne je vsak novi avtomobil preizkušen v seriji testov. Simulacije trkov, testiranje zavornega sistema, aerodinamičnosti, prav vse.

Je pa nekaj stvari, ki jih ni mogoče testirati v laboratoriju. Ekipa MINI ZDA je vedela, da takšne stvari ne smejo biti spregledane. Njihov zaključni test? Testne vožnje oboževalcev. Za MINI ZDA “Final Test Test Drive” iniciativo je 10 srečnežev dobilo nalogo sestaviti ultimativni test za MINI. Izbrani ljubitelji MINIja prihajajo iz različnih družbenih okolij, vendar vse združuje eno dejstvo; vsi so namreč že lastniki MINIjev, vsi imajo divjo domišljijo in so novega MINIja res dodobra stestirali.

mini test (1)

mini test (2)

Najbolj izvirna ideja je bil “Midnight Black Light” koncept, ki si ga je zamislila Alex Coyle, dolgoletna navdušenka nad MINIjem iz Virginia Beach, Virginije. “Imam rada stvari, ki se svetijo v temi,” razlaga Alex. “Zelo rada uporabljam črno sijoče LED, saj dodajo element skrivnostnosti in združujejo stvari, ki reagirajo v temi, kot npr. flourescenčna barva.”

Seveda se ne moremo strinjati bolj, oglejte si izjemne rezultate Alexovih idej v spodnjem posnetku:

144 cevi barve v enem momentu in 600 sličic na sekundo je skupaj ujelo naelektreno sceno. “Vožnja z kaskaderskim voznikom je bila zelo zabavna,” Alex komentira epski posnetek. “Najboljši trenutek je bil ob trku z barvo in driftom in kasneje ob pogledu na mojstrovino, ki je neverjetno posrečena.” In to je natanko takšna reakcija, ki je bila potrebna, da je MINI pozitivno opravil “Final Test” testno vožnjo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code