Pred dnevi se je na italijanski avtocesti A4 med Torinom in Milanom v bližini mesta Chivasso pripetila precej neobičajna nesreča oz. bližnje srečanje med malim Minijem in večjim traktorjem s plugom. Kdo je zmagal v tej zanimivi bitki?

Na italijanski avtocesti A4 med Torinom in Milanom v smeri proti Milanu je prišlo do bližnjega srečanja dveh udeležencev v prometu; malega Minija in prevladujoče večjega traktorja. Pravi razlog trčenja še ni znan, je pa voznik Minija iz neznanega razloga trčil v traktor, ki ga uporablja podjetje Satap, katero je zadolženo za urejenost avtoceste A4. Do nesreče je prišlo malo pred izvozom za Chivasso. Avtomobil se je zagozdil med traktor in njegov plug, na srečo pa so vsi udeleženi v nesreči nepoškodovani.

mini-vs-tractor (4)

Vzrok nesreče je zaenkrat neznan in ga cestna policija še preučuje. Vse skupaj se je zgodilo okrog 11:30, ko je na tem področju še padal sneg, Plužna služba je bila tako v polnem zagonu, saj je opravljala svoje delo in čistila ceste. Najverjetneje je nesrečo povzročila zmanjšana hitrost in zoženje ceste iz treh v le dva pasova.

Kdo je zmagal po vašem mnenju? Za lažje ugibanje si oglejte spodnjo galerijo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code