Drzna odločitev se velikokrat izkaže za odlično, tudi tokrat je to držalo kot pribito. Črni Safirjev M4 je nujno potreboval nekaj vpadljivega, nova platišča pa so popolna izbira.

V črnino odet Black Sapphire Metallic je s svojim temačnim in skrivnostnim izgledom razred zase. Razlogi njegove popularnosti so jasni: zmogljiv 3.0-litrski šestvaljnik, 4,1 sekunde do stotice in popolna linija, ki pri dvovratnem Coupeju predstavlja velik delež razloga za priljubljenost. Značilna, proti zadku padajoča linija je kupcem očitno tako všeč, da je BMW ustvaril tudi štirivratno različico Gran Coupe, katera pa žal, zaenkrat še ni na voljo izpod rok BMW M oddelka.

bmw-sapphire-black-red-hre (7)

Včasih klasičen “clean look” potrebuje nekaj drznosti, tukaj na pomoč priskoči komplet HRE Performance platišč, ki s svojim udarnim končnim premazom v živo rdeči kriči po pozornosti. HRE R101 19-palčna platišča pa niso le privlačna na pogled, z nizko težo in togostjo so izdelana za zahtevno uporabo na dirkalnih stezah. Oglejte si jih v spodnji galeriji.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code