Popolna kombinacija srebrnega odseva BMW M karoserije in kvalitetnih platišč je bila ob kalifornijskem sončnem zahodu ujeta v objektiv.

[sam id=”14″ codes=”true”]

Srebrna barva s kančkom skrivnostnega karakterja – Moonstone je ena izmed boljših izbir za novi F80 M3.

Medtem ko se večina odloča za… khm… nenavadno Austin Yellow ali povsem standardno Alpine White, se ostale barvne kombinacije na cestah ne opazijo dovolj pogosto… in to ni prav.

Če bi izbirali mi, Austin Yellow sploh ne bi prišel na lestvico top 3. Seveda se o okusih ne razpravlja… preveč, zato se bomo raje osredotočili še na imenitna HRE P101 platišča, ki začinijo celoten izgled vozila.

hre-p101-m3 (33)

Serija P1 je na voljo v dimenzijah: 19, 20, 21 ali 22-palcev, zanje pa je potrebno odšteti tudi precej luksuzno ceno: za komplet štirih platišč bo denarnica tanjša za okoli osem tisočakov.

hre-p101-m3 (28)

M3 pod pokrovom ostaja nespremenjen kar pomeni, da iz 3.0-litrskega šestvaljnika še zmeraj iztisne 431 konjskih moči in 550 Nm navora. Takšna moč dejansko ne potrebuje povečanja zmogljivosti kar pomeni, da v filozofiji manj je več kraljuje le sprememba platišč. Oglejte si jih v spodnji galeriji.

[sam id=”13″ codes=”true”]

Vir: BMWlog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code