Kaj narediti, če želite dodatno izstopati med vsemi med seboj podobnimi in dolgočasnimi barvami? Najhitrejša možnost je, da vozilo preoblečite v folijo, ki bo v trenutku individualizirala vašega jeklenega konjička.

Naše mnenje je na prvem mestu takšno: vsak lastnik ima prosto pot, da svoje vozilo individualizira po lastnih željah, pa naj bodo to še tako nore in neokusne ideje. Vseeno pa je takšen roza barvni odtenek že kar naporen za oči. Zdi se da živo roza krom folija kar kriči pozornost med vožnjo po münchenskem centru mesta. Po nekakšni nalepki na pokrovu motorja sledeč je živa folija le dobra marketinška poteza, saj  že tako zelo brutalen X6 M obrne glave vsem mimoidočim, ki se morda bolj kot v občudovanju, obrnejo za vozilom v sami grozi.

autogespot-pink-x6m (1)

Drugo generacijo X6 M, tako kot njegovega brata X5 M, poganja 4,4-litrski V8 bencinski motor, ki je tudi najzmogljivejša pogonska enota, ki jo je doslej razvil BMW za vozilo s štirikolesnim pogonom. V kombinaciji z 8-stopenjskim menjalnikom M Steptronic od 0 do 100 km/h potrebuje le 4,2 sekunde, morda pa mu “pink power” doda še kaj več pospeška? V spodnji galeriji si oglejte nenavadneža, ki ga je v objektiv ujel fotograf Autogespota.

Vir: Autogespot.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code