BMW je naznanil, da bo podaljšal garancijo na njihova nova motorna kolesa iz do sedanjih dveh let, na tri leta kar pa začne veljati takoj. Če torej že nekaj časa odlašate z nakupom bavarskega motocikla, je sedaj pravi čas.

Nemški proizvajalec avtomobilov in motornih koles, je svoji do sedanji garancijski dobi dodal še 12 mesecev kritja vseh nepravilnosti v delovanju motocikla, za katere je kriv proizvajalec ali material iz katerega je motocikel izdelan. Garancija torej vključuje brezplačna popravila in zamenjavo slabih delov v roku 36 mesecev od nakupa in to celo brez omejitve kilometrov. Kupci bodo poleg tega, kot del paketa ravno tako dobili tri leta asistence za pomoč na cesti kjerkoli v Evropi.

Nick Reece, prodajni menedžer BMW Motorrad UK je dejal, da ta poteza kupcem vliva še večji občutek gotovosti in zaupanja ob nakupu novega motocikla BMW.

sprememba asistenčnega paketa se popolnoma ujema z željami naših strank. Garancija, ki velja po celem svetu brez omejitve kilometrov in asistenca za pomoč na cesti po celotni evropi, bosta vlivali dodatno zaupanje v motocikel tako tistim, ki uporabljajo svoj motocikel le za krajše izlete, kot tudi za tiste avanturiste, ki s svojimi GS-i prepotujejo pol sveta.”

Garancija tako velja za vse standardne BMW motocikle, od najcenejšega G310R do najdražjega K1600GTL. Izvzet je le HP4 RACE, ki pa je seveda namenjen le dirkanju po dirkališčih. Zanj namreč veljajo popolnoma drugačna pravila, kot za ostale cestne modele BMW, zato lahko na dirkanje s triletno garancijo brez omejitve kilometrov kar pozabite. No ja tudi z BMW S1000RR bi se dalo mar ne?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code