V petek smo se kljub vremenu, ki na začetku z nalivi dežja ni najbolj obetal, zabavali na Diners Golf igrišču na Smledniku. V igranju golfa so se v okviru BMW Avto Aktiv CUP letošnjega leta preizkusili ljudje iz vseh koncev Slovenije. BMW sezona golfa je tako tudi uradno odprta!

BMW Slovenija zdaj že tradicionalno vsako leto v sodelovanju s trgovci kot je Avto Aktiv prireja kvalifikacijske turnirje, na katerih se igralci potegujejo za ekskluzivno povabilo na BMW Kempinski Golf Tournament, ki bo junija. Letos se je serija golf turnirjev BMW začela na Diners Golf igrišču na Smledniku, le dva pa sta osvojila omenjeno vabilo. Tekmovanje je v idiličnem golf igrišču potekalo zelo zabavno, igralci so uživali, smeha pa tudi ni manjkalo.

BMWBLOG - BMW Avto Aktiv - BMW Avto Aktiv CUP 2017 - Golf Smlednik (28)

Cel dan je potekal zelo sproščeno, na licu mesta pa smo si lahko pobliže ogledali novo serijo 5 v različici 520d in prenovljeni električni model i3. Energijo smo si lahko ”napolnili” z močno in sveže spraženo kavo Arabica, obiskovalcem pa so bile za ”kozmetično prenovo” na voljo tudi punce iz New You centra kozmetične terapije. Tako kot na vsakem dogodku, ki ga organizira Avto Aktiv, smo tudi v petek spoznavali kuharske mojstre Gostilne Sonja. Izbira hrane je bila pestra in raznolika, zadovoljila pa je vsakega ljubitelja okusnega.

Če je v začetku dneva kazalo na malce slabše vreme, se je skozi dan vreme prav lepo razvilo v lep sončen dan. Diners Golf igrišče Smlednik je z gradnjo pričelo leta 2007, prvič pa smo za idejo tega igrišča pod Šmartno goro slišali že daljnega leta 1998. Igrišče je bilo odprto leta 2009, od takrat pa so gostili že dve evropski prvenstvi, leta 2012 in 2014. Dandanes pa se igrišče uvršča med najbolj urejena golf igrišča v tem delu Evrope.

Na zaključnem govoru je spregovoril Senijad Čatić. Na oder je najprej poklical ”najbolje oblečeno” tekmovalko in tekmovalca po glasovih občinstva, ki sta tako prejela praktično darilo. Zmagovalcev je bilo sicer devet, prav vsi so prejeli steklen pokal, a prvo mesto sta lahko zasedla le dva, moški in ženska. To sta bila Banovič Drago in Tratenšek Suzana. Prav skrivnostno nam je Senijad Čatić na koncu govora predstavil tudi novega direktorja marketinga pri BMW Slovenija, Dražena Vranješa Kosi, ki je nato tudi slovesno razrezal torto. Čarobni večer je začinila tudi prijetna glasba, poklepetali smo tudi s starimi znanci, podjetje Avto Aktiv pa se je izredno izkazalo z organizacijo in doživetjem, za kar si nedvomno zasluži vse pohvale!

BMWBLOG - BMW Avto Aktiv - BMW Avto Aktiv CUP 2017 - Golf Smlednik (25)

Fotograf: Jan Gregorin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code