Pri slovenskem BMW so ponovno prišli do zanimive ideje, namesto avtomobilov so pričeli prodajati doživetja, zadnje vključuje trening biatlona na Pokljuki, vožnja z xDrive modeli BMW, ki jo boste zaključili s kosilom z Jakovom Fakom.

Se vam zdi da premijska ponudba iz strani BMW ponuja premalo za toliko denarja? Že res, da je Jakov Fak eden najslavnejših slovenskih športnikov, vendar je takšna vsota denarja enostavno preveč za en dan druženja, se vam ne zdi in kakšna je sploh vloga BMW pri tem?

Ponudba je na prvi pogled tipično premijska, saj za veliko denarja ponuja zelo malo, vsaj na prvi pogled. V resnici pa je ponudba odlična, saj s Fakom ali brez za razumen denar dobite premijsko vozilo, konkretno BMW 114i s petimi vrati za 18.300 evrov, kar je primerljivo z nepremijskim golfom.

bmw 1 zimska priloznost

Lahko pa primaknete tudi kakšen evro več in za 23.500 evrov oziroma za ceno volkswagna tiguana, hyundaija iX35 in kie sportage ze nekaj več oprem dobite BMW X1.

zimska_priloznost_X1

Če pa si želite bavarsko limuzino, je vaš lahko daleč najbolj prodajan model BMW, serija 3…

zimska_priloznost_3

… za katero boste odšteli še nekaj stotakov več, natančneje 24.300 evrov oziroma toliko kot osnoven passat.

Premijski avto za ceno običajnega torej, z ali brez druženja in kosila z Jakovom Fakom. Ali se program kaj spremeni, če kupimo 6.000 € dražji model, ni znano. BMW Group verjetno vrednoti vsa vozila enako. V ponudbi silno pogrešamo le novo serijo 2 Active Tourer, saj bi se s takšnim projektom verjetno precej izboljšala njegova prodaja.

Kaj še lahko pričakujemo iz strani BMW Group Slovenija?

Glede na inovativnost ekipe BMW morda jahanje kamboškega zmaja, voden izlet v BMW Munchen, ples z direktorjem, kino z direktorico korporativnega komuniciranja…

Več o tej ponudbi si lahko preberete na: http://zimskazmaga.si/

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code