Na priljubljeni nemški spletni strani mobile.de, smo našli nekaj prav posebnega.

Gre namreč za BMW E38 740i, ki se na znani nemški strani, za astronomsko ceno oglašuje kot novo vozilo. Kako tudi ne saj je bil vseh 22 let hermetično zaprt v zračni kapsuli z mehanskim prezračevanjem, ki je poskrbela, da je stanje avtomobila točno takšno, kot je bilo na dan, ko je zapustil proizvodne trakove. Na števcu ima zgolj 250 prevoženih kilometrov, gre pa za pravi nemški avtomobil in ne za kakšnega iz uvoza, kar tudi v oglasu jasno piše.

E38 generacija serije 7 velja za enega najboljših avtomobilov znamke BMW v zgodovini. Luksuz, združen z brezčasnim videzom poskrbi, da so dobri primerki tega avtomobila res iskani, čemur priča tudi cena tega primerka. Iskreno menimo, da poljski prodajalec vseeno nekoliko pretirava, saj je ceno postavil na kar 115 tisočakov, pa vendar ne dvomimo, da se bo slej kot prej našel kupec za ta avtomobil, ne glede na tolikšno ceno.

Različico 740i poganja 4.4 litrski bencinski V8 motor s kodno oznako M62B44, ki preko avtomatskega menjalnika žene zadnji kolesni par z močjo 286 konjskih moči in 420 Nm navora. Moči je torej več kot dovolj za udobno križarjenje na avtocesti, svoje k udobju pa prispevajo tudi izjemno udobni električni sedeži in kopica dodatne opreme. Kaj pravite, bi dali 115 tisočakov za edinega novega BMW E38 serije 7 na svetu?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code