Si predstavljate, kaj bi bilo, če bi znamke med seboj ustvarjale mešance? Kako bi izgledalo, če bi se združila BMW M4 in Audi R8, M3 in Mazda MX-5... ali morda BMW i8 in Maserati Gran Turismo?

Domišlija ekipe CarThrottle nima meja. Njihova najnovejša “odštekana” ideja je bila kombinirati nekatere avtomobilske ikone in iz njih ustvariti mutante. Tako, kot narekujejo trendi popularnosti, je BMW E36 M3 v nekakšni čudni preobrazbi prejel obraz stare Mazde MX-5…

bmw-predelave (1)

…verjetno najboljša tranformacija med vsemi pa je kombinacija dveh zares izjemnih vozil. BMW i8 s svojimi drznimi linijami “začini” izgled Maseratijevega Gran Turisma, skupaj pa v Protonic Blue kraljujeta s svojo simbiozo.

bmw-predelave (3)

Nekoliko manj BMW-verjevski je Audijev R8, ki je od Bavarca prejel le ledvičke in sprednji odbijač. Bi želeli, da se katera nenavadna stvaritev tudi v resnici pojavi na cestah? Verjetno ne.

Vir: CarThrottle

1 komentar

  1. Slabo opazovanje mutanta med M4 in R8. Tudi ogledala in platišča so od M4. Nebi pa imel nič proti če bi se prav ta mutant pojavil na cestah. Že nekaj časa se sprašujem kdaj bodo pri BMWju izdelali kak model, ki se bo po izgledu superšportnika, postavil ob rob Audiju R8 ali še boljše mercedesu slr. i8 je za začetek dober poskus, ampak vem, da naša najljubša znamka zmore se več. 850 je idealen model za obrisat in dvignit prah, potem pa naj se kadi!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code