Prav posebne izvedenke vozil so tiste, ki naredijo na oboževalce zares velik vtis, še toliko težje pa je, ko se prvi izmed teh "izrednežev" poškoduje oz. ga voznik po lastni ali krivdi drugega uniči. To se je tokrat zgodilo z mogočnim Bavarcem, ki sliši na ime BMW M760Li.

Vozilo na fotografijah deluje kot da je prestalo precej zahtevno preizkušnjo, ki pa ji žal v polnosti ni bilo kos. Tudi Facebook stran Gumbal, ki je fotografije objavila ni podala podrobnih informacij o samem dogodku, zato žal ne vem kako je sploh prišlo do tega neljubega dogodka.

A kljub vsemu so bili ob dogodku prisotni očividci, ki so povedali, da je bila na cesti majhna luknja, ki je povzročila, da je voznik M760Li izgubil oblast nad vozilom in svoje potovanje nadaljeval na polju ob cesti. Glede na prevoženo razdaljo izven cestišča lahko ugibamo, da je bila hitrost vozila nad zakonsko predpisano.

Iz fotografij lahko razberemo, da je popolnoma odpovedalo vzmetenje vozila, kar bo v primeru popravila precej visok strošek. Poškodbe, ki jih je vozilo utrpelo so prisotne zaradi stika s skalami v katere je vozilo zadelo izven cestišča, ko je z visoko hitrostjo potovalo po polju.

Na srečo naj bi lastnik avtomobil skušal popraviti in ga spet voziti. Gre namreč za prav posebnega paradnega konja znamke BMW, saj pod pokrovom drži TwinPower Turbo V12 agregat s 610 konjskimi močmi in 800 Nm navora. Gre za vozilo BMW, ki si je ustvarilo močno ime, saj trenutno velja za BMW vozilo, ki najhitreje doseže 100 km/h, in sicer potrebuje zgolj 3,7 sekunde, kar je hitreje od BMW F10 M5!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code