Mislite, da je ta avtomobil res pripadal Paulu Walkerju?

Pokojni igralec Paul Walker, ki je zaslovel s franšizo Hitri in Drzni, je bil tudi v realnem življenju velik bencinski navdušenec, še posebno pri srcu pa so mu bili klasični izdelki bavarskega M oddelka. Na januarski ‘razprodaji’ njegove zbirke, je bilo izmed 21 ponujenih vozil, namreč kar sedem vozil znamke BMW. Pet je bilo zelo redkih BMW E36 M3 Lightweight, dva pa sta bila E30 M3.

Sedaj pa se je na spletnem oglasniku ebay pojavil še en primerek BMW E30 M3 iz leta 1991, katerega lastnik trdi, da je ravno tako pripadal temu slavnemu igralcu. Cena avtomobila je postavljena pri 150 tisoč dolarjih (138 tisoč evrov), kar v primeru avtentičnosti avtomobila niti ni pretirano, saj sta bila januarja zgoraj omenjena primerka prodana za 220 in 165 tisoč dolarjev (202 in 152 tisoč evrov).

Tudi sam avtomobil izgleda zelo dobro ohranjen, v vseh 29 letih pa je naredil le dobrih 21 tisoč kilometrov. Prodajalec trdi, da je cel avtomobil v prvi barvi, prednji žarometi so zamenjani z evropskimi, originalna 15 palčna platišča pa so zamenjala 16 palčna platišča z modela M3 Evo. Tudi notranjost izgleda zelo odlično ohranjena, bež oblazinjenje pa lepo pristoji živo rdeči zunanjosti.

Kaj več iz samega oglasa ni razbrati, vseeno pa fotografije povejo več kot 1000 besed mar ne?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code