Le nekaj dni nazaj so se na nemški uradni BMW strani nekoliko prezgodaj pojavile fotografije povsem nove BMW X4 M40i. Tokrat so na plano "pricurljale" nove!

Nedavno smo podrobneje opisali najmočnejši X4 z imenom M40i, katerega podatki in slike so bile pomotoma objavljene nekoliko prezgodaj. Tokrat pa je belgijski Autotijd objavil celo več podrobnejših fotografij omenjenega modela. Zunanjost je opremljena z že znanimi dodatki M sport paketa, ekskluzivno za nov model M40i pa so bili uporabljeni novi okrasni dodatki na sprednjem odbijaču in pokrovi zunanjih ogledal v srebrni barvi, 19″ platišča in dvojni zaključki izpušne cevi.

bmw_x4_m40i_08

To je že šesti avtomobil iz linije M Performance, ki sledi modelom M135i, M235i, M550d, X5 M50d, X6 M50d. Tokrat bo motorna enota nekoliko posodobljena, saj bo TwinPower Turbo vrstni šestvaljnik iz sebe iztisnil 360 konjskih moči in maksimalni navor 465 Newton metrov, kar mu omogoča, da do stotice prihrumi v 4,9-sekunde, najvišjo hitrost pa ima omejeno na 250 km/h.

V prihodnjih dneh lahko pričakujemo uradno predstavitev modela, do takrat pa bodo morale zadostovati spodnje fotografije.

Vir: AUTOTIJD.BE

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code