Nadzorne kamere so ujele spektakularno nesrečo z imenom ‘leteči BMW’

0
Nadzorne kamere z avtoceste na Slovaškem, so ujele spektakularno nesrečo, kjer je avtomobil dobesedno poletel in trčil v strop tunela.

Nesreča se je zgodila v okolici mesta Poprad na Slovaškem, s posnetka pa je zelo lepo razvidno, kaj se je ubistvu zgodilo. Voznik BMW serije 2 Active Tourer, ki so ga oblasti identificirale kot 44 letnega moškega, je zapeljal izven svojega voznega pasu in tako zapeljal na začetek ograje, ki se kot rampa dvigne iz tal. To je zaradi velike hitrosti vozilo kar katapultiralo v zrak.

Odskočil je s takšno hitrostjo, da je priletel vse do začetka tunela, kjer je s sovoznikovo stranjo trčil v strop tunela in se začel že v zraku spektakularno prevračati. Na srečo je bil voznik za njim zelo pozoren in je še pravočasno ustavil ter tako preprečil nalet, po vsej verjetnosti pa je poklical tudi reševalce in policijo. Oblasti poročajo celo, da voznik v nesreči ni bil poškodovan, kar priča o varnosti modernih avtomobilov, še posebej znamke BMW. Policija je seveda odredila tudi preizkus alkoholiziranosti, ki pa je bil negativen. Sum vzroka za nesrečo je tako na utrujenosti oziroma na tem, da je voznik zaspal za volanom.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code