Pri BMWBLOGu smo združili moči z največjim BMW trgovcem v Sloveniji in za vas že takoj januarja pripravili nagradno igro leta.

Verjetno ste prišli tukaj preko povezave na Facebook nagradni igri, ker si želite povečati možnosti za osvojitev glavne nagrade v naši nagradni igri leta (pomembno je da preberete do konca). Verjetno ste že dojeli, da je za vse nagrade zaslužen predvsem trgovec BMW A-Cosmos, kateremu se že vnaprej zahvaljujemo za bogate nagrade, saj bo poleg kape in termo lončka za kavo BMW, podaril še vikend vožnjo z novim vozilom BMW, ki bo takrat na voljo.

S podjetjem A Cosmos sodelujemo že dolgo časa, kar ste prav gotovo opazili v množici testov njihovih vozil. Njihov salon ponavadi vključuje najbolj ekskluzivne primerke bavarske pločevine v obstoju, saj smo pri njih videli že tako BMW M3 CS, M4 CS in novega BMW F90 M5, kot tudi BMW M4 Moto GP Safety Car ter luksuzno serijo 7. Velik poudarek dajejo tudi na uradni servis te bavarske znamke, pred kratkim pa so odprli še nov prodajni salon in uradni servis na severnem primorskem v Novi Gorici in tako še povečali svoj nabor storitev in povečali krog zadovoljnih strank.

Poglejte torej celotno zgornjo galerijo, sledite navodilom in že imate 5x večje možnosti za osvojitev glavne nagrade!

Sedaj pa k nagradni igri. Morda menite, da je vse skupaj zelo težko, ker je glavna nagrada tako ‘huda’, pa vendar temu ni tako, saj od vas ne bomo zahtevali nobenih podatkov ali naročnin na kakršnekoli e-mail novičke. Pripravili smo vam namreč slikovno gradivo, ki vam bo v 1 minuti pomagalo do osvojitve vikenda z vozilom BMW. Prvih 5 slik je za tiste, ki uporabljate namizni računalnik ali laptop, naslednje štiri pa so za vse uporabnike mobilnih naprav. Poglejte torej celotno zgornjo galerijo, sledite navodilom in že imate 5x večje možnosti za osvojitev glavne nagrade. Le ne pozabite nam poslati tiste posnetka zaslona.

Že veste kam ga boste odpeljali?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code