BMW X2 bo v segment manjših športnih terencev prinesel veliko svežine, saj je z bogato izbiro barv in drugih personalizacijskih opcij namenjen vsakemu okusu.

BMW ima v ponudbi že kar konkretno ponudbo športnih terencev, a to jih v vse bolj rastočem trgu vozil tega segmenta to seveda ni ustavilo. Bavarska znamka model X2 označuje kot urbani športni terenec, sicer pa le-ta unikatno povzema kupejevske smernice večjega X4 oziroma X6. Osnovan je na BMW X1, je pa od njega nekoliko nižji in krajši, a širši. Predstavlja tudi BMW logo na C stebričku, ki naj bi ga videli na vse večih prihajajočih modelih znamke. Kupci bodo lahko izbirali med običajnimi odbijači, M Sport odbijači in celo M Sport X odbijači, ki so odeti v srebrno barvo. Na voljo je seveda veliko dodatne opreme, vse od kvalitetnega Dakota usnja, lesenih oziroma aluminijastih dekorativnih elementov, panoramskega strešnega okna, LED paketa osvetlitve notranjosti, LED žarometov, barvnega ”head-up” zaslona ter multimedijskega sistem SystemNavigation Plus velikosti 8,8 palcev.

BMWBLOG-BMW-X2-2019-x2-detroit (13)

BMW X2 z bencinskim motorjem, ki razvije 192 ”konjev” in osnovno opremo je v Sloveniji moč kupiti za 39,950 evrov, a z nekoliko boljšo opremo in motorizacijo cena kaj hitro poskoči na več kot 50 tisoč evrov. Na voljo je le 7-stopenjski dvosklopčni samodejni menjalnik.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code