Če to ni ena najlepših predelav na trgu...Globoka rdeča barva, izrazite agresivne linije, eleganca. Seveda, to je čudovito predelan primerek BMW M4. Se strinjate z nami?

Spodaj lahko vidite fotografije izjemnega primerka BMW M3, pri katerem dobro izstopajo velika črna (Smoke Black) Brixton Forged platišča. Le-ta so v merah 20×10 spredaj in 20×11,5 zadaj, obdajajo pa jih odlične pnevmatike Michelin Ps4s.

Tu pa se spremembe še ne končajo. Pod sprednjim odbijačem je nameščen podaljšek sprednjega spojlerja, ki je fenomenalne kvalitete. Obarvan je črno, spodnji del pa v barvi avtomobila. Za ta dodatek je poskrbelo podjetje RSCtuning, namestilo pa ga je podjetje Sales@AUTOcouture. Na sprednji maski lahko opazimo še neko spremembo – sprednja svetila podjetja Ossdesigns v bolj drzni in ostri obliki, ki dajo temu primerku prav poseben šarm. Lepotni in aerodinamični dodatki se nadaljujejo preko boka kjer najdemo nove stranske pragove, pa vse do zadka, kjer sta nova difuzor in spojler.

bmw-m4-satin-red-chrome (1)

Da M3 lahko zadiha z bolj polnimi pljuči ima nameščen sistem za boljši in večji pretok zraka v motor. Prste je imelo vmes tudi podjetje Sedox Performance, ki je povečalo zmogljivost tega pobalina. Iz serijskih 431 konjskih moči in 550 Nm navora se je moč povečala na 520 konjskih moči in 718 Nm navora. Motor ostaja v osnovi nespremenjen, 3,0-litrski vrstni šestvaljnik s tehnologijo TwinPower Turbo.

Nenazadnje ime M3 tudi nov barvni odtenek, ki je po našem mnenju tisti glavno, saj prav zaradi barve vozilo izgleda zares odlično. Le kdo bi se branil kromirano rdeče M3 s fantastičnimi platišči in zajetno močjo?

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code