Kljub temu, da se zdi, da je v zadnjem času v BMW uperjenih veliko kritik, so le-te usmerjene predvsem na stare modele.

Novi modeli, kot sta npr. BMW X3 ter nova serija 5, pravzaprav žanjejo velike uspehe, še posebej v evropskem prostoru. No, to je povsem upravičeno, saj gre prav zares za dva briljantna avtomobila, ki lahko brez večjih težav tekmujeta za najvišje mesto v svojem razredu. Prav zaradi teh razlogov sta se oba znašla tudi na seznamu najboljših vozil leta 2017, ki ga je pripravil Auto Express. To pa še ni vse: na tej listi se jima je pridružil še čudoviti, visokotehnološki BMW i8.

Slednje vozilo je zagotovo eno izmed najbolj zanimivih ter markantnih na tržišču že od samega debija v letu 2014. Dih jemajoč izgled, priključno-hibridni pogonski sklop ter osupljiva prezentacija ga delata navdušujočega. Zanimivi hibridi so del “redke vrste”, še posebej danes, ko sta avtonomija ter povezljivost primarna atributa modernih hibridov ter električnih vozil. Zato je BMW i8 poseben “zaklad”.

BMW serije 5 Touring je zagotovo eden najbolj dovršenih avtomobilov. Ima eno najboljših notranjosti na tržišču ter impresivno vozniško dinamiko, ne smemo pa pozabiti tudi na karoserijski stil, ki omogoča veliko mero praktičnosti. Poleg tega se ponaša še z enim izmed največjih prtljažnih prostorov ter s standardnim zračnim vzmetenjem. Skratka mešanica vsestranskosti, zunanje “privlačnosti” ter odlične vozniške izkušnje.

Avtomobil, ki zaokroža BMW tris, pa  je BMW X3. Odličen, vsestranski terenec, ki mu preprosto ne moreš reči ne. Izgleda bolje kot katerikoli drugi X3, ima neverjetno notranjost in eno najboljših voznih dinamik v tem segmentu, ki jo morda lahko prekaša le Jaguar F-Pace. Uvrstitev na ta seznam je tako velika zmaga za BMW ter dokaz, da blagovna znamka posega po samem vrhu. Njeni dve najnovejši vozili sta njeni najboljši in morda tudi najboljši v segmentu, zato gojimo veliko upanje, kakšna presenečenja nas čakajo v prihajajočem letu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code