Kaj takega se pa res redko zgodi. Najdenih je bilo 11 primerkov BMW serije 5 generacije E34, ki niso bili nikoli voženi!

V Bulgariji, mestecu Blagoevgrad je bilo najdenih enajst izjemnih primerkov BMW serije 5 generacije E34! Vsi primerki so popolnoma novi z nič prevoženimi kilometri. Deset primerkov je limuzinske izvedenke, med njimi pa najdemo tudi eno karavansko oziroma Touring izvedenko. Avtomobili nikoli niso bili registrirani, niti ne voženi, točni razlog zakaj je temu tako je neznan, naj bi pa šlo za neko sodelovanje, ki na koncu ni obrodilo sadov. Gre za bencinski različici 520i in 525i, po večini je notranjost brezhibno ohranjena (sedeži so še vedno v zaščitni foliji), lak pa je seveda že izgubil nekaj sijaja. En primerek ima poškodovano zadnje steklo, nekaterim primerkom manjkajo okrasni kolesni pokrovi in podobno.

Ni znano, ali so vsa ta leta avtomobili preživeli nepremično, ali pa se jim je nekdo celo posvetili na vsake toliko časa. Po takih letih so vsa tesnila že močno dotrajana, nujno pa bi bilo pregledati celotno podvozje, zamenjati vse tekočine in tudi pnevmatike. Nato pa ostane še poliranje in muzejski primerki so tu! Vsi primerki naj bi šli na dražbo s cenami od 15 tisoč evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code