Leto je naokoli in spet je tukaj...najbolj srhljiva, zastrašujoča in temačna noč v letu. Noč čarovnic! Na ta dan oz. večer pa je znano še nekaj. V okolici hiš se pojavi ogromno živo oranžnih buč in zato tokrat predstavljamo nekaj najlepših "Halloween" BMW primerkov.

Noč čarovnic (znana tudi po angleškem izrazu Halloween) je praznik, ki ga predvsem v Zahodnem svetu obeležujejo v noči iz 31. oktobra na 1. november. V resnici predstavlja okrajšavo za »All Hallow’s Eve« oziroma »Hallow Eve« (večer vseh svetih oziroma večer pred vsemi svetimi). Slavi se predvsem v angleško govorečem svetu, npr. na Irskem, v Združenih državah Amerike, v Kanadi, Angliji, Avstraliji in na Novi Zelandiji. Nekako ustreza katoliškemu prazniku vseh svetih. V teh deželah se po običaju otroci preoblečejo v različne kostume (po navadi čarovnice in pošasti) in hodijo od vrat do vrat, kjer prosijo za sladkarije. Zelo priljubljen običaj za noč čarovnic je izrezovanje buč, v katere se potem vstavi sveča.

bmw-halloween-orange (14)

Marsikateremu lastniku bavarskih lepotcev pa poleg buče pred hišo predverje krasi tudi oranžni in na noč čarovnic pripravljen BMW. Ob velikem in priljubljenem prazniku, ki se zelo bogato praznuje v Ameriki pa slednji vedno bolj opazno prihaja tudi k nam.

Ob tej priložnosti vam predstavljamo nekaj izbranih čudovitih primerkov Bavarcev v zanimivem oranžnem odtenku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code