BMW M3 in M4 sta že od predstavitve najljubša avtomobila predelovalcev. S predstavitvijo M4 GTS pa je BMW vozilo predelal že sam in tako pustil le malo prostora za izboljšave ali popravke. Kaj lahko torej stori lastnik takega avtomobila? Zamenja platišča, seveda!

BMW M4 GTS že serijsko uporablja izredno lahka platišča znamke BMW. Kupci lahko izberejo celo ekstremno lahka platišča iz ogljikovih vlaken ali aluminija.

Ta primerek pa je dobil novo obutev podjetja Vorsteiner, lastnik pa je izbral model platišč V-FF 106. Ta izjemna platišča so izdelana iz ogljikovega grafita, sprednja v velikosti 19 x 9,5 zadaj pa v velikosti 19 x 10,5. S tem so velikosti ostale identične standardnim in so na vozilu lahko nameščene iste pnevmatike. A ta nova platišča niso deležna oranžnih dodatkov, ki se barvno ujemajo s sprednjim podaljškom spojlerja. Za bolj zlovešč izgled so v povsem črni barvi, ki se lepo skladajo z mat črno karoserijo.

bmw-m4-gts-vorsteiner-wheels (21)

Je avtomobil izboljšan? To je vsekakor odvisno od okusa vsakega posameznika, a M4 GTS izgleda izjemno v skoraj vsaki izpeljanki. Najvažneje pa je seveda kaj ga poganja. Za slednje še vedno skrbi 3,0-litrski vrstni šestvaljnik, ki je bil s strani podjetja BMW prirejen do te mere, da premore kar 500 konjskih moči in 600 Nm navora. Tudi po zaslugi vbrizga vode v valje.

Ta moč poskrbi za izjemne pospeške; 0-100 km/h v 3,8 sekunde in končno hitrost 305 km/h.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code