Predčasno so na splet ušle fotografije in informacije nove modelne različice z M paketom. "Baby X6" je tako postal bolj impresiven tako po izgledu, kot tudi po zmogljivosti.

BMW.de je predčasno objavil nekaj informacij novega BMW X4 M40i pred planiranim razkritjem prihodnji teden. Fotografije so v nekaj minutah zakrožile po spletu, zato vam danes tudi mi lahko razkažemo M Performance izvedbo SAC-a s kodnim imenom F26. Prva stvar, ki nam pade v oči je nedvomno nova barva karoserije: Long Beach Blue je do sedaj najbolj znana zaradi večjih in močnejših bratov: X5 M in X6 M.

Prav tako je X4 ekskluzivno prejel posodobljeno motorno enoto: TwinPower Turbo vrstni šestvaljnik, ki s 360 konjskimi močmi in maksimalnim navorom 465 Newton metrov ni več le povprečen bencinski šestak – je pravi strup, ki do stotice potrebuje 4,9-sekunde, najvišjo hitrost pa ima omejeno na 250 km/h.

x4-m40i (2)

Oblikovanje M Performance izdelka je precej predvidljivo. M Sport paket z nekaj Ferric Grey elementi ne predstavlja drastičnih sprememb, glavna novost so predvsem 20-palčna style 680 M bicolor platišča, ki so rezervirana posebej za X4 M40i in so po željah kupca na voljo z visoko zmogljivimi pnevmatikami. Na zadnjem delu je odbijač opremljen z novim difuzorjem in izpušnim sistemom s simetričnima črno-kromiranima zaključkoma na obeh straneh, iz katerih Baby X6 spušča presenetljivo dober zvok.

x4-m40i (6)

V katalogu je razvidno tudi, da je BMW M razvil ogrodje z nekaj modifikacijami za boljše prenašanje čez 1900 kilogramov težkega vozila. Za konec pogledamo še v notranjost, kjer se bohoti M volan, športni sedeži pa dodajo nekaj več opore in udobja. Fotografije si oglejte v spodnji galeriji.

Vir: Bimmertoday.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code