V iskanju privlačne predelave se mi je pogled ustavil na sivem roadsterju prejšne generacije, ki se za svoja leta drži odlično, poleg tega pa je predelan, da skoraj poljublja tla.

Kdo potrebuje višino in oddaljenost od tal? Naslednji E85 Z4 očitno ne. Ekipa Autonuning.de se je odpravila na belgijsko popotovanje, kjer so našli kar nekaj zanimivih predelav… biser med njimi je nedvomno tudi naslednji roadster (britanskega izvora), ki se je nahajal v mestecu Aarschot. Odlično ohranjen roadster je eden izmed 197,950 primerkov, zadnji pa je iz proizvodnega traku zapeljal osemindvajsetega avgusta leta 2008.

e85-z4-work-meister (5)

Stratos Grey Z4 na sebi nosi Work Meister S1 platišča, ki jih ponavadi obujejo azijski športniki, vseeno pa se z bavarskim roadsterjem takšna oblika platišč odlično sklada. O tem, katero podjetje zračnega vzmetenja je poskrbelo za takšen nizek “stance”, informacij ni znanih (verjetno Accuair), poleg omenjenih posodobitev pa Z4 na sebi nosi še kup nalepk kot sta “Dapper” in “Roll Hard”. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: Tuningsuche.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code