Ko bo nova generacija prispela v prodajne salone v letu 2017 bo s seboj prinesla tudi nekaj večjih sprememb, ki se že počasi že pojavljajo pri najmlajših modelih.

Če bo tretja generacija vsaj tako privlačna kot je povsem novi BMW F48 X1, ki smo ga predstavili v jutranjem prispevku, potem lahko pričakujemo veliko navdušenih strank in potencialnih kupcev. BMW tako kot njegovi konkurenti stremi k večjemu premium občutku in športnejši vožnji. Nov sistem s pogonom na zadnji kolesni par ponuja več prostora in preoblikovan sistem sedenja, ki omogoča več udobja in različnih izbir. Z uporabo modernih materialov naj bi se njegova težja od trenutne, druge generacije, zmanjšala za približno 100 kg.

Upodobitev, objavljena v reviji Autobild.de prikazuje nekaj morebitnih sprememb, ki bodo izvedene na novi generaciji SUV-ja. Ožje in bolj oglate sprednje luči se ne stikajo z ledvičkami, sprednja maska pa prejme večje zračne reže in kar nekaj podobnih linij kot BMW F87 M2, vekakor pa se bo oblikovanje prilagodilo tudi novim standardom varnosti za pešce.

bmw-g01-x3-upodobitev (2)

Vozne lastnosti in notranje oblikovanje sta bila faktor pri prodaji X3 doslej velik faktor, nekoliko primankovali pa so premium materiali in občutek, ki so ga kupci zahtevali. BMW je očitno poslušal njihove želje in bo po vsej verjetnosti uporabil tehnologijo dražjih modelov, prav tako pa bo na novem nivoju tudi luksuz. Tako kot vsi novi modeli, bo tudi G01 verjetno prejel infotainment sistem z novimi načini upravljanja in komunikacije. Skupaj z inteligentnimi sistemi za pomoč pri vožnji bo X3 popolna izbira za vse, ki želijo praktičnost v kombinaciji s pravim luksuzom srednjega razreda X vozil.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code