Bel BMW E36 325i Cabrio ni le klasična bavarska mojstrovina. Serijo 3 s platneno streho je namreč vozil tudi prvi mož podjetja Apple Inc. Bi odšteli nadpovprečno količino denarja za bivšje vozilo slavne osebe?

V zadnjih letih je Steve Jobs po Silikonski dolini vozil s SL55 AMG, pred tem pa si je z ženo lastil bavarsko trojko. Jobsi so bili uradni lastniki vozila od leta 1995 do 1996 ko je Steve imel “oddih” od odgriznjenega jabolka in se je posvečal NeXT-u. Vozilo, ki je vredno par tisočakov pa njegov optimistični trenutni lastnik – Julius Winegar iz Mountain View, Kalifornije – prodaja za visokih 15.000,00 ameriških dolarjev.

steve-jobs-e36-cabrio (8)

Za takšno izjavo o preteklem lastništvu in vrtoglavi ceni seveda potencialni kupec potrebuje nekakšno dokazilo. Winegar je zato v svojem oglasu na Craigslist objavil tudi fotografijo dokazila, da je bilo vozilo v lasti Jobsove žene. Cabrio naj bi imel nekaj nadgradenj kot je izboljšano ozvočenje, ogrevani sedeži, usnjeno oblazinjenje in USB priključek.

steve-jobs-e36-cabrio (6)

Winegar je za SFGate povedal: “Precej očitno je, da je cena visoka. Vendar to je cena, za katero sem se pripravljen odpovedati vozilu. Moja želja je, da vozilo dobi nekdo, ki je velik oboževalec Steve Jobsa.”

Vir: SFGate.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code