Vam originalna različica vozila ni dovolj? Pri Lumma Design je naprodaj predelani BMW X5 M50d. Po čem se Lumma CLR X 5 RS razlikuje od originala? Izboljšana je aerodinamika s spremenjenim prednjim in zadnjim odbijačem, zamenjan je izpušni sistem, zelo opazna pa so tudi nova platišča z rdečimi zavornimi čeljustmi. V notranjosti se nadaljujejo rdeči dodatki […]

Vam originalna različica vozila ni dovolj? Pri Lumma Design je naprodaj predelani BMW X5 M50d. Po čem se Lumma CLR X 5 RS razlikuje od originala? Izboljšana je aerodinamika s spremenjenim prednjim in zadnjim odbijačem, zamenjan je izpušni sistem, zelo opazna pa so tudi nova platišča z rdečimi zavornimi čeljustmi.

clrx5rslumma4

V notranjosti se nadaljujejo rdeči dodatki z rdečim usnjem na sedežih in volanskem obroču v kombinaciji s sivo Alkantaro. Dodane so tudi najmanjše podrobnosti, kot npr. aluminijasta pedala in barvno usklajene preproge.

clrx5rslumma5

X5 M50d pod svojim pokrovom skriva 3,0-litrski turbo motor, ki proizvede 375 konjskih moči in neverjetni navor 740 Nm. Povezuje ga 8-stopenjski avtomatski menjalnik, do stotice pa ima zaradi izjemne moči, če prav je težak kar 2,265 kilogramov, nekaj manj kot 6 sekund.

clrx5rslumma2

Za CLR X 5 RS pa je potrebno seči kar globoko v žep, saj pri Lumma Design zanj zahtevajo 139.499,00 €. Za več podrobnosti o vozilu kliknite TUKAJ.

clrx5rslumma

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code