Želite cenovno dostopno čudo bavarskega podjetja? Hibridnega športnika, ki vam požene kri po žilah? BMW i8 za le frakcijo originalne cene se prodaja na ameriškem Craigslistu, verjetno pa vam ne bo všeč njegovo stanje...

Ameriški Craigslist je poln nenavadnih oglasov, in tudi tokrat nas ni razočaral z oglasom popolnoma pogorelega BMW i8, za katerega bi po slikah sodeč tudi pri prodaji po delih dobili bolj malo. Pa vseeno je njegov lastnik zastavil kar visoko vsoto, za katero bi lahko kupili kakšno novo Dacio ali Cliota – lastnik namreč zanj zahteva 13.000,00 ameriških dolarjev.

V oglasu sicer ni obrazloženo, kako je ogenj zanetil leto starega Bavarca, vseeno pa opiše nekaj podrobnosti nastale škode. I8 je do nesrečnega dogodka odpeljal dobrih 3200 milj oziroma 51.500 kilometrov, po njegovih besedah naj bi bilo zadnje vzmetenje še v odličnem stanju, prav tako zadnja platišča, zadnji (bencinski) motor, menjalnik, ogrodje, sedeži, zavorne čeljusti, baterija, sprednji – električni motor in menjalnik pa potrebujeta nekaj popravila.

craigslist-i8-burnt

Deli niso naprodaj posamično, kupite lahko le celo vozilo z izjemo D38K15T motorja s turbino za 6800 dolarjev in zadnjega menjalnika za 2200 dolarjev. Vsekakor je to še zmeraj zelo napihnjena cena za dele, ki ne izgledajo v najboljšem stanju… bi se odločili za garažni projekt in odkupili tale kup nesreče?

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code